Consultanta financiar-contabila si verificari lucrari contabile

Consultanta financiar-contabila poate fi un factor decisiv in management-ul oricarei firme, avand mai multe target-uri, cum ar fi indrumarea cu privire la reglementarile fiscale si contabile aplicabile companiei tale si tranzactiilor specifice, asistenta pe parcursul controalelor fiscale, proiectarea politicii contabile ale companiei, alaturi de consultanta in interpretarea si intelegerea situatiilor financiare. Toate acestea au un rol extrem de important in dinamica unei firme, iar noi suntem aici sa te sprijinim.

 

Totodata, expertii FIN Contexpert Management si-au propus ca activitatea de verificare a lucrarilor contabile sa fie dublu valorificata de catre compania-client. In primul rand, sa ofere garantia inregistrarii corecte si complete in contabilitate a tuturor operatiunilor societatii prin lucrari de verificare, punctuale sau continue, in timp real sau cu o frecventa periodica, asa incat sa reduca la zero riscul unor eventuale erori contabile. In al doilea rand, ne dorim ca verificarea lucrarilor contabile sa constituie un “certificat de credibilitate” la indemana managerilor in privinta calitatii muncii realizate de personalul propriu al companiei.

 

Verificarea lucrarilor contabile cuprinde si verificarea calcularii si declararii taxelor si impozitelor. In cazul in care lucrarile de verificare se realizeaza pana la data de raportare catre stat acestea pot cuprinde si asistenta la intocmirea declaratiilor periodice. In acelasi timp, serviciile de verificare pe care FIN Contexpert Management le ofera pot fi aplicate fie la totalitatea lucrarilor contabile, fie se pot concentra doar asupra anumitor aspecte sensibile ale activitatii clientului. De asemenea, avem capacitatea necesara pentru structurarea si standardizarea activitatii contabile a oricarei companii.

Pentru siguranţa unei consultanţe profesionale, apelaţi cu încredere la noi.

Contactează-ne!